https://www.high-endrolex.com/18 Vállalkozói Juniális - Czeglédi Gyula - Hajdúszoboszló város polgármestere

Hírek

Vállalkozói Juniális

2019. június 1-jén került megrendezésre a 7. Vállalkozói Juniális Hajdúszoboszlón. A rendezvény házigazdái  Nagy Attila és felesége Nagyné Frank Judit voltak az Erzsébet utcai telephelyükön. A rendezvény célja, hogy a helyi vállalkozók kötetlenül együtt tudjanak tölteni egy délutánt a mindennapi rohanás mellett. 
Több, mint kétszáz hajdúszoboszlói vállalkozó és családtagjaik vettek részt ezen a jó hangulatú rendezvényen, ahol sok-sok program és finom falatok várták az érdeklődőket. Egy ráhangoló pódium beszélgetésen vett részt Czeglédi Gyula, ahol a kérdező szerepét régi kedves ismerőse, Vári Zsombor töltötte be. Az érdeklődés elsősorban a fürdő előtt álló fejlesztésekre vonatkozott, a tartalmára és a várható ütemzésére, majd városunk jelenlegi helyzetével kapcsolatos kérdésekkel is bombázta a fürdő igazgatóját. A beszélgetés befejező részében a kérdező provokatív kérdésként megjegyezte, hogy úgy hallja, nem sokáig lesz már fürdőigazgató. Erre Czeglédi Gyula diplomatikusan azt válaszolta, hogy az előttünk álló főszezonban elsősorban a fürdő jó teljesítményének elérése és a strandberuházás elindítása a fő feladat, hiszen az önkormányzati választások csak ősszel lesznek.

beszélgetés2                                          A képen: Czeglédi Gyula és Vári Zsombor a pódiumbeszélgetésen 

A rendezvényen lehetőség volt kötetlen beszélgetésekre, ahol a résztvevők saját főzésű házpálinkával
kínálták egymást

 koccintás                 
           A képen Czeglédi Gyula és az Modern Innovatív (MI Hajdúszoboszlóért) Egyesület tagjai

A délután folyamán Czeglédi Gyula széles körű beszélgetéseket folytatott a város jelen lévő vállakozóival közösen gondolkodva városunk és a turizmus jövőjéről, lehetőségeiről. 

A rendezvény egyik fénypontja volt, amikor a kereskedők, vendéglátósok, mezőgazdászok- iparosok és egyéb szolgáltatók versenyeztek egymással a "Nagy Vetélkedőn". A zsűri pártatlan bíráskodása mellett végül a vendéglátósok szerezték meg a győzelmet. 

zsüri
                                                    A Nagy Vetélkedő zsűrije

A vetélkedő után következett a jól megérdemelt  vacsora bográcsos ételekkel. A zenét a Smith Rock Family szolgáltatta. Az est sztárvendégeként Veréb Tamás lépett fel, majd kezdődött a disco DJ Blökivel és Simon Lacival. A futball szurkolók kivetítőn nézhették a Bajnokok Ligája döntőjét, sőt tippelhettek is az eredményre. 
A résztvevők egyetértettek abban, hogy jövő év juniusának első szombatján ismét lesz Juniális. 




https://www.high-endrolex.com/18