Hírek

Vállalom





Tisztelt Hajdúszoboszlói Polgárok!
A Modern és Innovatív Hajdúszoboszlóért Egyesület ifjú tagjai hónapok óta készülnek az őszi önkormányzati választásokra. A tenni akarás és városunk közéletének jelenlegi állapota arra sarkallta őket, hogy június 5-én a nyilvánosság előtt is felkérjenek polgármesterjelöltnek. Még aznap este csatlakozott a felhíváshoz  a Hajdúszoboszlói Gazdakör.
Az elmúlt években, de különösen az utolsó egy évben rengeteg impulzus ért magánszemélyektől, pártoktól, civil szervezetektől, melyek szerint a város választott vezetői posztján számosan változást szeretnének, s bennem látják egy új közéleti korszak vezéralakját. Ezek a vélemények és felkérések számomra hiteles és meggyőző személyektől, szervezetektől érkeztek.
Az összes körülményt mérlegelve ezennel bejelentem, hogy független jelöltként eleget teszek a  felkéréseknek.
Remélem sokan csatlakoznak a hajdúszoboszlói változásért és fejlődésért tenni akarók táborához - pártszimpátiától függetlenül várjuk a támogatókat, érdeklődőket.  
Arra készülök, hogy intenzív és jó hangulatú kampányban mutassam be programomat a város polgárainak.
Kérem minden támogatómat, hogy higgadt magatartással győzzük meg a szoboszlóiak többségét – alkalmasak vagyunk a város fejlődési pályára állítására!
Hajdúszoboszló többet érdemel! Ettől az alapelvtől akkor sem térünk el, ha politikai ellenfeleink nemtelen eszközöket is alkalmaznak.
A választásokig hátra lévő időszakban munkahelyi feladataimra koncentrálok, egy többségi tulajdonú önkormányzati cég első számú vezetőjének felelősségét viselem. Programot csak hivatalos jelöltté válásomat követően hirdetek.
Kérem a közvélemény megértését és türelmét, ugyanakkor szívesen fogadom a további támogatói szándékok jelzését irányomba!
 
                                 
                                                                                                                  Czeglédi Gyula