Hírek

A Magyar Fürdőszövetség hévízi közgyűlésén tartott előadást Czeglédi Gyula elnök

2016. november 16-17-én Hévízen, a Hotel Carbonában tartotta szokásos őszi közgyűlését a Magyar Fürdőszövetség, melyen 180 fő vett részt.
A közgyűlésen Czeglédi Gyula elnök  előadásban részletesen kifejtette az előző közgyűlés óta végzett munkát,  különösen a választmány és az elnök által tett lépéseket a három kiemelt fontosságú feladatban.
Ez a három fő téma a 37/1996-os rendelet hatályba léptetése a fürdők üzemeltetéséről, a fürdőgyógyászati kezelések OEP támogatásának 20%-os emelése és a legfontosabb a fürdőszolgáltatások kedvezményes Áfa kategóriába sorolása.
A közgyűlés résztvevői nagy érdeklődéssel és egyetértéssel fogadták Czeglédi gyula előadását. A témák fontosságára való tekintettel itt olvasható az előadás tartalma:  Közgyűlés Hévíz.ppt

Az előadás után a bizottsági elnökök beszámolója következett az eddig végzett munkáról.

elnökésg                                                a fotón:  dr Géher Pál, Juhász Szabolcs, Czeglédi Gyula, Papp Gábor és Horváth Orsolya

A második napon konferencia megtartására került sor, melynek keretében előadást tartottak a turizmus fejlesztéséről és az egészségturizmus kilátásairól Papp Gábor, Hévíz város polgármestere, Juhász Szabolcs, a MTÜ egészségturisztikai igazgatója, prof. Dr. Géher Pál, a Magyar Balneológiai Egyesület elnöke, dr. Szabó Zoltán, a Magyar Fürdővárosok Szövetségének elnöke és Horváth Orsolya, a TDM szövetség részéről, valamint a VKDSZ fürdőágazati alelnöke, Tendli Lajos.  
A konferencia befejezéseként a termalfrdo.hu online közönségszavazás nyereteseinek díjátadására került sor. 

díjtadás
                                                           a képen: a Miskolctapolcai Barlangfürdő képviselője, Czeglédi Gyula és Sánta Tibor

MCOnet